Laadukas talomajoitus Sastamalassa niin lapsiperheille, pyöräilijöille kuin työmatkalaisille

Kommeen Kurjen talomajoitus Sastamalassa


B&B Kommeen Kurjen majoitus Sastamalan maaseudulla on ihana majapaikka 1-6 henkilölle. Lisäksi saatavilla on vauvansänky ilman lisämaksua.

Kommeen Kurjen makuuhuoneessa on twin-vuoteet, joita voi pitää yhdessä tai erikseen.

Etsitkö laadukasta majoitusta perheellesi tai tarvitsetko rauhallisen majoituksen pienelle työporukalle tai pyöräilyseurueelle?

B&B Kommee Kurki sijaitsee maaseudun rauhassa, mutta on majapaikkana sopiva erilaisten matkareittien ja monipuolisten käyntikohteiden suhteen. Tarjoamme laadukasta majoitusta, joka sopii erityisen hyvin lapsiperheille, pyöräilijöille, luontoharrastajille ja sateenkaarimatkailijoille.

Lue pyöräilijäystävällisistä palveluistamme täältä

Pihapiiri on turvallinen lapsille, sillä autotielle on matkaa 200 metriä, ja yhtä kaukana on soistunut Hanhijärvi-lintujärvi.

 • vuodepaikkoja 6, joista kaksi lisävuoteissa
 • lisäksi vauvansänky ilman lisämaksua
 • koko 100-neliöinen talo käytössänne
 • varattavissa liinavaatteiden ja pyyhkeiden kanssa tai tuomalla omat mukana
 • käytössä pallogrilli ja nuotiopaikka (metsäpalovaroitusaikana nuotion teko ei ole sallittua)
 • laskumahdollisuus työmatkalaisille: maksu ensimmäisenä majoituspäivänä, yli 2 viikon mittainen majoitus voidaan laskuttaa kahdessa erässä – lasku sähköpostitse tai verkkolaskuna


Talossa on kattava varustelu, hyvät sängyt ja tilavat huoneet

Majoituskäytössä on vanha hirsirunkoinen puutalo, joka on remontoitu täydellisesti vuonna 2007. Asuintiloiltaan yli 100 neliömetrin kokoisen talon sisustuksessa on yhdistetty talon henkeen sopivia kalusteita ja tekstiilejä sekä raikkautta tuovia elementtejä. Haluamme tarjota laadukasta viihtyvyyttä niin perheille kuin työmatkalaisille. Olemme myös sateenkaariystävällinen majapaikka ja osa We Speak Gay -yhteisöä.

Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_B&B_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-34
Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_B&B_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-26
Kommeen Kurjen keittiössä nautit aamiaisen kodikkaasti.
Kommeen Kurjen saunaan mahtuu kerralla 2-3 saunojaa.
Kommeen Kurjen saunaan mahtuu kerralla 2-3 saunojaa.
Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa.
Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_B&B_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-37
Kommeen Kurjen pihalla on lapsille mm. liukumäki.

B&B Kommeessa Kurjessa on makuuhuone, suuri olohuone, tilavat eteistilat ja nykyaikainen keittiö sekä sauna ja kylpyhuone, jossa on wc ja suihku. B&B Kommeen Kurjen tiloissa on ilmainen WiFi. Keittiössä on astianpesukone. Kuivaava pyykinpesukone ja sähkösauna ovat niin ikään vapaasti käytettävissä ilman erillistä maksua.

Makuuhuoneessa on mukava twin-parivuode, joten vuoteet voi pitää parivuoteena tai siirtää erilleen. Olohuoneessa on levitettävä sohvasänky, jossa on laadukkaat joustinpatjat. Lisävuoteina on aukitaitettava sohva sekä tavallinen 80 cm leveä lisävuode.

Olohuoneessa on taulu-TV ja kirjastonurkkaus, josta löytyy luettavaa ja selailtavaa moneen makuun. Talossa on ilmastointia varten ilmalämpöpumppu, joka viilentää tiloja ihanasti helteillä.

Voit valita käyttöösi normaalin tai matalan tyynyn. Myös vauvaa varten on saatavilla sopivat vuodetuotteet.

Lisäksi talossa on oleskelutilan sisältävä lämmitettävä kuisti, johon mahtuvat vaikkapa pyöräretkiä tekevien harrastajien polkupyörät hyvään talteen.

Normaali saapumisaika on klo 15-22 ja lähtöaika klo 11 mennessä. Toimimme kuitenkin joustavasti, joten useimmiten voimme sopia ajoista sinun aikataulujesi mukaan. Majoitusaika on vähintään 2 vrk.

Talomajoituksen voi varata liinavaatteiden kera tai ilman liinavaatteita ja pyyhkeitä. Liinavaatesetit voit varata vuoteet valmiiksi pedattuina 10 €/hlö.

Lapsille pientä puuhaa sisällä ja ulkona:

 • vauvan sitteri ja lelukaarellinen puuhamatto, vauvanleluja
 • lasten leluja, kirjoja ja piirustustarvikkeita
 • ulkona on pieni hiekkalaatikko, n. 2-vuotiaasta lähtien sopiva liukumäki, pikkuinen leikkimökki sekä keinuja
 • tilaa temmeltää nurmikolla
Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_BB_Tentsile
Jos sinulla tulee majoittumisen aikana mitä tahansa kysyttävää, olemme helposti saatavilla, sillä asumme vieressä. Vieraidemme rauha on meille tärkeää, ja panostamme sen säilymiseen mahdollisimman paljon.

Valitsemme aina vastuullisesti

Pyrimme aina suosimaan ekologisia, terveellisiä ja kestäviä vaihtoehtoja valinnoissamme. Kommee Kurki on osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -ohjelmaa, lue lisää täältä.

 • nukkumatyynyt, peitteet ja vuodetekstiilit ovat Allergia- ja astmaliiton hyväksymiä sekä Öko-tex -standardoituja
 • froteepyyhkeet ovat Reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettuja ja valmistettu luomupuuvillasta
 • aamiaistarvikkeista osa on luomuruokaa, hunaja on Linnainmaan hunajaa Kommeen Kurjen naapurista
 • pesuaineet ovat biohajoavia ja pääosin luonnonmukaisesti tuotettuja

Aamiainen rennosti itsepalveluna

Maittavan itsepalveluaamiaisen voit nauttia kuin omassa kodissasi, sillä tarvikkeet odottavat keittiössä. Varaa aamiaistarvikkeet viimeistään tuloasi edeltävänä päivänä. Keittiössä on yksi syöttötuoli.

Aamiaisen hinta on 7,00 €/hlö (aikuiset ja kouluikäiset lapset) ja 3,00 €/hlö (3-6 -vuotiaat lapset).

Kahvia ja teetä voit keittää, vaikka et haluaisikaan etukäteen varattua aamiaista. Lisäksi tarjolla on läheisen mehiläistarhurin tuottamaa erittäin makoisaa hunajaa, jota voi ostaa myös talon myyntivitriinistä.

Pienten eväiden lisäksi vitriinistä voi ostaa joitain Kommee Kurki Shopin tuotteita kuten käsityönä tehtyjä korvakoruja, pihkavoidetta, metsäpölyvoidetta ja vaikkapa ihanan kurkiaiheisen kukkaropussukan! Katso koko verkkokaupan valikoima ja tilaa majoitusvarauksen yhteydessä tuotteita ilman toimituskuluja (ei koske korvakoruja, jotka varastokappaleita lukuunottamatta lähetetään suoraan tekijältä).Kiellot ja rajoitukset:

 • sisätilat ovat savuttomat; tupakointi on sallittu ulkoportailla, josta löytyy tuhkakuppi
 • lemmikeitä ei voi tuoda Kommeen Kurjen talomajoitukseen (sen sijaan Satukurki-mökissä lemmikit ovat tervetulleita, pieni lisämaksu)
 • varaava takka on tarkoitettu lämmitykseen, eikä se ole asiakkaiden käytössä: huolehdimme lämmittämisestä, ja yleensä hoidamme sen vieraiden ollessa päivän menoissaan
 • saavuttuasi taloon luettehan ystävällisesti ilmoitustaululla olevat tiedot
 • varausehdot löytyvät täältä
 • humalahakuinen alkoholinkäyttö ja muiden päihteiden käyttö on kielletty Kommeen Kurjen sisä- ja ulkotiloissa; maltillinen juhlistaminen juomien kera on tietysti ihan ok!

Call Now Button