Kommee Kurki majoittaa myös persoonallisessa mökissä, matkaparkissa sekä yhteistyökumppaneiden luona muualla Suomessa!

Satukurki-mökki ja matkaparkki

Kommeen Kurjen talomajoituksen yhteydessä tai ihan erikseen on mahdollista varata tunnelmallinen Satukurki-mökki. Satukurkeen mahtuu 4 yöpyjää, ja sinne on mahdollista ottaa lisämaksusta mukaan myös lemmikki tai kaksi. Satukurki-mökki on n. 20 m², ja tila on yhtenäinen. Lisäksi mökissä on katettu n. 2 x 4,5 metrin kokoinen terassi. Satukurki sijaitsee puutarhan reunalla, metsän laidassa, ja pihassa on nuotiopaikka.

Varustelu on yksinkertainen mutta hyvä, ja mökki onkin oivallinen vaihtoehto leirintäaluemökille. Ideana on tarjota mukava tapa majoittua vähän niinkuin lapsena leikkimökissä, kuitenkin aikuisen mittasuhteisiin sopivalla tavalla. Varaa liinavaatteiden kera tai tule omin lakanoin.

Vai etsitkö matkaparkkia Sastamalassa? Lue lisää Kommeen Kurjen matkaparkista täältä ja varaa Matkaparkki.com-sovelluksessa!

Satukurki-mökki, Kommee Kurki

Majoitus muualla Suomessa

Suunnitteletko reissua sittenkin muualle Suomeen? Varaa kauttamme laadukas ja luonnonläheinen majoitus yhteistyökumppaniltamme; tuet yrittäjää kohteessa ja täällä.

Mitä sanot ylellisestä AuroraHut-iglumajoituksesta Saimaalla, elämyksellisestä majoittumisesta Viikinkikylässä vaikka päällikön huoneessa tai pihassa viikinkiteltassa, isollekin perheelle käyvästä hirsitalosta Salamajärven kansallispuiston kupeessa, viihtyisästä vanhan kasarmin miljööstä Mikkelissä tai mukavasta modernista saunamökistä Inarin erämaatunnelmissa?

Katso huolella koottu valikoimamme upeita majoituskohteita Suomen kiinnostavista kolkista. Olemme kiinnittäneet erityishuomiota lapsiperheille sopivien kohteiden löytämiseen. Näihin voisimme itsekin lähteä!

Kommee Kurki, Muu majoitus Suomessa: AuroraHut-iglumajoitus Saimaalla

Call Now Button