Kommee Kurki majoittaa myös persoonallisessa mökissa sekä muualla Suomessa!

Satukurki-mökkimajoitus

Kommeen Kurjen talomajoituksen yhteydessä tai erikseen on mahdollista varata Satukurki-mökki. Satukurkeen mahtuu 4 yöpyjää, ja sinne on mahdollista ottaa mukaan myös lemmikki. Satukurki on sisustettu leikkisästi, vähän satumetsänkin tunnelman mieleen tuovaksi mökiksi.

Varustelu on yksinkertainen mutta hyvä, ja mökki onkin oivallinen vaihtoehto leirintäaluemökille. Ideana on tarjota mukava tapa majoittua vähän niinkuin lapsena leikkimökissä, kuitenkin aikuisen mittasuhteisiin sopivalla tavalla.

Satukurki-mökki on n. 20 m², ja tila on yhtenäinen. Lisäksi mökissä on katettu n. 2 x 4,5 metrin kokoinen terassi. Satukurki sijaitsee puutarhan reunalla, metsän laidassa, ja pihassa on nuotiopaikka.

Satukurki-mökki, Kommee Kurki

Majoitus muualla Suomessa

Suunnitteletko reissua muualle Suomeen? Varaa laadukas ja luonnonläheinen majoitus yhteistyökumppaniltamme.

Vai mitä sanot ylellisestä AuroraHut-iglumajoituksesta Saimaalla, elämyksellisestä majoittumisesta Viikinkikylässä, isollekin perheelle käyvästä hirsitalosta Salamajärven kansallispuiston kupeessa, viihtyisästä kasarmimiljööstä Mikkelissä tai mukavasta modernista saunamökistä Inarin erämaatunnelmissa?

Katso huolella koottu valikoimamme upeita majoituskohteita Suomen kiinnostavista kolkista. Olemme kiinnittäneet erityishuomiota lapsiperheille sopivien kohteiden löytämiseen. Näihin voisimme itsekin lähteä!

Kommee Kurki, Muu majoitus Suomessa: AuroraHut-iglumajoitus Saimaalla

Call Now Button