Tiedote puumajoitusvieraillemme

Kommeen Kurjen puumajoitus on avoinna tavalliseen tapaan jälleen kaudella 2021. Leiripaikalla ja kärrysaunalla desinfioimme kosketusalttiit pinnat ja teltan pohjan aina ennen uusien vieraiden saapumista. Vieraidemme turvallisuus on meille ykkösasia. Jos saat hengitystieoireita ennen puumajoitusvaraustasi, ota yhteyttä p. 050 378 9208 niin katsotaan teille uusi aika ilman veloitusta muutoksesta.

Elämysmajoitusta parhaimmillaan! Tentsile-puumajoitus on aitoa luontoluksusta upeassa äänimaisemassa

Lintujärven rantamilla, Kommeen Kurjen mailla Sastamalassa voit kokea ainutlaatuisen luontoelämyksen nukkumalla puiden väliin pingotetussa puuteltassa, privaatisti sijoitetussa Tentsile Stingray -puumajoitteessa. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta nukkua, kun voit ihailla luonnon värien muuttumista makuupussisi lämmössä makoillen. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä, ja sadesuojuksen alla olet tuulen- ja sateensuojassa.

Tree Tent Kommee Kurki provides a unique experience in the pure Finnish nature.
Kommeen Kurjen puumajoitus – Pirkanmaan ensimmäinen Tentsile-majoitus jo vuodesta 2018!

Kommeen Kurjen puumajoitus on myös äänimaisemallinen elämys. Rauhallinen puumajoituksemme sijaitsee lähellä Hanhijärvi-lintujärveä, aivan luonnonsuojelualueen reunalla. Lintujärven hetteiköillä viihtyvät kurjet vastaavat upean konsertin pääsoundista, käki kukkuu väliääniä, ja pikkulinnut laulelevat taustalla.

Puumajoitteessa on mukavaa myös loikoilla luontoa seuraten ja rauhoittaa mieli kaikesta kiireestä ja arjen haasteista. Varaa siis aikaa jo iltapäivästä lähtien ja pidä aamu kiireettömänä, jotta saat elämyksestä kaiken irti ja ehdit myös nukkua riittävästi!

Jos olet saanut lahjakortin puumajoitukseen, tarkista varauskalenterista saatavuus ja varaa soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi.

Puumajoiteleiri sijaitsee levollisessa paikassa n. 200 metrin päässä asuinrakennuksesta, eikä siihen ole näköyhteyttä pihasta.

Vieraat otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja opastetaan paikalle. Samalla käymme läpi puumajoitukseen kuuluvat fasiliteetit.

Kommeen Kurjen puumajoitus on saatavilla 1.5.-30.9.2021.

Tentsile-leiripaikka omassa rauhassa pariskunnille, perheille ja pienille tyky-porukoille

Kommeen Kurjen puutelttaleirissä on kaudella 2021 kaksi Tentsile-puumajoitetta. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiseen puumajoitusleiriimme mahtuu peräti 6 aikuisen porukka tai jopa 6-lapsinen suurperhe!

Tentsile Stingray 3G-puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle 180 cm korkeuteen (pohjan keskikorkeus), ja toinen puuteltta on matalalla. Korkealla olevaan telttaan kuljetaan pohjan keskellä olevan aukon kautta narutikkaita pitkin. Matalalla olevaan majoitteeseen on kulku päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsevät huomattavasti helpommin myös he, joiden ei syystä tai toisesta ole mahdollista turvallisesti kivuta korkeammalle. Tähän matalalla olevaan puutelttaan voikin tulla turvallisesti myös vähän pienempien lasten kanssa. Ja mikset mukaan tulisi vaikka isovanhemmat tai se ystävä, joka ei pysty kiipeämään narutikkaita pitkin?

Etuna kahdessa majoitteessa on myös se, että jos nukkuminen yhdessä majoitteessa osoittautuu haastavaksi nukkujien liikehtimisen tms. vuoksi, voikin osa porukasta siirtyä toiseen majoitteeseen jatkamaan uniaan rauhallisemmin.

Puumajoituksen hinnasto 2021, myös lahjakortit

 • 1 hlö: 115 €/vrk
 • 2 hlö: 145 €/vrk
 • 3 hlö: 175 €/vrk
 • 4 hlö: 205 €/vrk
 • 5 hlö: 235 €/vrk
 • 6 hlö: 265 €/vrk
  • HUOM! Suurperheen etu: Kun varaat 2 aikuiselle ja 5-6 lapselle, tee varaus 6 henkilön määrällä. Tällöin maksatte siis leirin maksimihinnan 265 €/vrk.
  • HUOM! Molemmissa teltoissa tulisi turvallisuuden vuoksi olla lasten kanssa yksi aikuinen tai tarpeeksi iso lapsi nuorempien kanssa.
 • Lepohetki puumajoitteessa on klo 12-15 kolmen tunnin rentoutumisjakso: 45 €/1-3 hlö, 90 €/4-6 hlö
 • voit vuokrata kolmen vuodenajan makuupussin ja makuupussilakanan: 15 €/hlö (saatavilla 3 makuupussia)
 • paikan päällä voit vuokrata tyynyn: 3 €/hlö
 • saunomismahdollisuus persoonallisessa kärrysaunassa sis. pyyhkeet: 20 €/1,5h (saunaan mahtuu kerralla 2-3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta)
 • yksinkertainen mutta herkullinen aamiaiskori: 8 €/hlö
 • metsäpalovaroituksen aikana vuokraamme retkikeitintä sis. spriin ja loppupesut: 10 €
 • HUOM! Tutustu puumajoituksen varusteisiin ja sääntöihin.
 • HUOM! Puumajoituksen peruutus- ja muutosehdot: Tämän sivuston kautta tehdyn puumajoitusvarauksen voi perua ilman kuluja sähköpostitse vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua. 1-6 päivää ennen varauksen alkua perutuista varauksista laskutamme 50 % varaussummasta. Varauksen ajankohtaa voidaan muuttaa ilmaiseksi saman kauden aikana saatavuuden mukaan. Ajankohdan muutos pyydetään tehtäväksi puumajoitukseen viimeistään 1 vrk ennen alkuperäistä tulopäivää. Puumajoitusvarauksen kohdalla pätee lisäksi se, että ukonilman tai myrskyn uhatessa otamme tulopäivänä asiakkaaseen yhteyttä ja käsittelemme asian tapauskohtaisesti.
 • Lue varaus- ja peruutusehdot kokonaan täältä

Jos laitat puumajoituskuvia sosiaaliseen mediaan, kiitos jos käytät #kommeekurki


Lahjakortit puumajoitukseen kaudelle 2021 saatavilla!

Anna lahjaksi unohtumaton luontoelämys metsän siimeksessä joko puumajoitukseen tai kolmen tunnin meditointihetkeen. Voit ostaa oikean kokoisen lahjakortin helposti suoraan alla olevasta linkistä.

Miten lahjakortti toimii?

 • Valitse sopivan suuruinen lahjakortti.
 • Ilmoita tilauksen lisätiedoissa, lähetetäänkö lahjakortti postitse korttina vai sähköpostitse kuvana.
 • Kerro tilauksen lisätiedoissa myös saajan nimi sekä osoite/sähköpostiosoite johon lahjakortin tai lahjakorttikuvan voi lähettää (lähetetäänkö sinulle vai suoraan saajalle?)
 • Lähetämme lahjakortin 1-2 arkipäivän kuluessa.
 • Lahjakortissa on nettiosoite, josta lahjan saajan kannattaa lukea puumajoituksen tiedot.
 • Lahjakortin saaja tekee varauksen soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi. Jos olet sitä mieltä, että lahjan saaja haluaa varmastikin mieluiten lunastaa lahjansa Kommeen Kurjen verkkokaupasta varaamalla, voit pyytää ostoskorin lisätiedoissa meiltä alennuskoodin, joka liitetään lahjakorttiin.
 • Lahjakortti on voimassa kaudella 2021. Puumajoitus on saatavilla 1.5.-30.9.2021.

Aamiaiskori tilauksesta

Lisäpalveluna voit tilata etukäteen aamupalan. Aamiaiskorin voi hakea sovittuna aikana (klo 8.00 alkaen) puumajoitteen läheltä. Näin saatte heräillä uuteen päivään kaikessa rauhassa oman retkikuntanne kesken. Yksinkertainen aamiainen maksaa 8,00 €/hlö. Aamiaiskori räätälöidään toiveiden mukaan seuraavista tai vastaavista tarvikkeista:

 • Termarikahvi ja/tai -tee ja maito & sokeri
 • Riisipiirakka/voisarvi
 • Leipäjuustoa/luomubanaania
 • Mehua

Mahdollisuuksien mukaan pyritään tietysti täyttämään myös lisätoiveita!

Kommeen Kurjen Tentsile-majoituksen aamiainen

Tiedustelut: info@kommeekurki.fi tai puhelimitse p. 050 378 9208

 

Call Now Button