Metsäkylpy, rentouttavat hoidot, Kangoo Jumps ®, retriitit… Kommeen Kurjen palvelut Sastamalassa ovat laajentuneet!

Rentoilua tyky-päivään ja ryhmille: Metsäkylpy ja Tentsile-lepohetki

Mielen Soinnut ja Kommee Kurki yhteistyössä mahdollistavat nyt Metsäkylvyn hyvinvarustellussa Tentsile-leirissä ja sitä ympäröivässä metsässä! Luvassa on rentoutusta, lempeää yhdessäoloa ja yhteyttä luontoon vaikkapa tyky-päivään tai ystäväporukalle.

Metsäkylpypaketti sisältää Mielen soinnut -metsäkylpyohjauksen äänimaljojen maustamana sekä oleilun puutelttaleirissä lintujärven rantamilla.

Metsäkylpypaketti on saatavilla keskiviikkoisin touko-syyskuussa 1-12 henkilölle. Metsäkylpy voidaan räätälöidä myös haluamallasi sisällöllä, ja ohjaajan aikataulujen ja leirin saatavuuden mukaan toiseen ajankohtaan.

Lue lisää ja varaa täältä!

Nyt yhteistyössä Metsäkylpy Tentsile-leirissä Tyky-päivään ja pienryhmille!
Kuva: Mielen Soinnut, Satu Kunnari

Retriitti, Tyhy-päivä tai workshop

Kommeessa Kurjessa on mahdollista järjestää erilaisia ohjattuja pientapahtumia vaikkapa perheille, kaveriporukoille ja tyky-päivään. Taitavien ja ihanien yhteistyökumppaniemme myötä mahdollisia ovat mm.

  • erilaiset mindfulness-ohjaukset ja metsäkylvyt
  • äänimaljahoidot
  • visiokarttaohjaukset sekä ravinto- ja hyvinvointiohjaukset
  • eteeristen öljyjen hyödyntäminen ja käytön neuvonta
  • Kangoo Jumps ® -pompputunti

Suunnitellaan juuri sinun porukallesi sopiva ohjelma!

Lue lisää täältä.

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Kangoo Jumps ® ja kalevalainen jäsenkorjaus

Kommeen Kurjen majoittujana voit varata yhteistyökumppanimme Kuntopalvelu Porkkanan kautta hauskan Kangoo Jumps ® -tunnin tai vaikkapa vuokrata pomppukengät! Tunti voidaan pitää Kommeen Kurjen pihassa vaikkapa perheelle tai pienryhmälle, ja se on saatavilla ohjaajan aikataulujen mukaan.

Samalta toimijalta voit varata myös kalevalaisen jäsenkorjauksen joko majoituksen yhteyteen tai tietysti hoitohuoneelle Sastamalan keskustaan. Jäsenkorjaus tehdään keväällä 2022 oppilashoitona: yrittäjä Riikka Lausniemi on opinnoissaan syventävien opintojen vaiheessa.

Lue lisää täältä!

Kangoo-jumps_Kommeessa Kurjessa_Kuntopalvelu_Porkkana
Kuva: Kuntopalvelu Porkkana, Riikka Lausniemi

Refleksologinen rentoutushoito talo- ja mökkimajoituksen yhteydessä

Refleksologinen rentoutushoito on saatavilla majoittujille talomajoituksen yhteydessä vuoden ympäri sekä Satukurki-mökissä majoituksen yhteydessä touko-syyskuussa.

Hoito on saatavilla klo 10 lähtien refleksologi Sirpa Saurion varaustilanteen mukaan. Varaathan mieluiten edellisenä päivänä. Voit kysyä myös ilta-aikaa!

Lue lisää täältä!

Refleksologinen rentoutushoito saatavana Kommeen Kurjen talo- ja mökkimajoituksen yhteydessä Sastamalassa

Call Now Button