Kommee Kurki tarjoaa viestintäpalveluja ja tekee laadukkaat WordPress-verkkosivut pienyrityksille

Majoituspalveluiden tarjoamisen lisäksi Kommeen Kurjen yrittäjä Anja Hanhijärvi tekee mm. nettisivuja ja SEO-hakukoneoptimointia. Lue lisää palveluista Kommee.fi-sivustolta. Anjan sydäntä lähellä ovat toiset mikro- ja pienyrittäjät, joiden aika ei millään riitä kaikkien hommien hoitamiseen itse. Saat useimpiin yrityksen perustarpeisiin sopivat nettisivut Sopiva-paketilla hintaan 690 € (alv. 0 %) tai niin ikään siistit, erilaisilla laitteilla toimivat, yrityksesi väreihin sopivat simppelit käyntikorttisivut jopa alkaen 390 € (alv. 0 %). Voimme myös freesata vanhat WordPress-pohjaiset verkkosivusi tuntityönä 50 €/h (alv. 0%).

Ota yhteyttä, ja pyydä ilmainen kartoitustapaaminen tai -puhelu! Kartoitustapaaminen on mahdollinen 40 km säteellä Sastamalasta, mutta se ei tietenkään estä tekemästä kotisivuja kauempanakin sijaitsevalle yritykselle. Myös etätapaaminen Google Meetissä onnistuu!

Luonto- ja opastuspalveluita

Palveluihimme kuuluvat luontoreittien suunnittelu ja konsultointi sekä kartta- ja infotaulumateriaalien suunnittelu- ja taittotyöt.

Tilan isäntä Jani Hanhijärvi on aluetieteilijä sekä auktorisoitu matkailuopas, jolla on laaja kokemus ja hyvä näkemys luonnon erikoispiirteiden markkinoinnillisesta hahmottamisesta. Jani on mm. suunnitellut Ellivuoren ja Pirunvuoren alueen uudet luontoreitit yhteistyössä Ellivuori Resortin toimijoiden kanssa, sekä kehittänyt Ritajärven luonnonsuojelualueen reitistöä ja ollut laatimassa alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Em. työt on toteutettu Sastamalan kaupungin hallinnoimina vuosina 2015-2022.

Lue lisää Ellivuoren alueen luontoreiteistä tästä.

Lue lisää Ritajärven luonnonsuojelualueesta Visit Sastamalan sivuilta.

Lue Ritajärven hoito- ja käyttösuunnitelma tästä.

Lisäämme tarjontaamme Kommeen Kurjen luonto- ja opastuspalveluita vähitellen. Tällä hetkellä Janin opaspalvelut ovat sovittavissa erikseen.

Voit tiedustella luontoreittien suunnittelua ja Sastamalan alueella toteutettavia opastuksia sähköpostitse: info@kommeekurki.fi.

MäntymetsääEllivuoressa_KuvaJaniHanhijärvi

Hyvinvointipalvelut ryhmille, perheille ja kaveriporukoille

Kommeen Kurjen yhteistyökumppaneita ovat mm. Mielen Soinnut sekä Kuntopalvelu Porkkana, joiden palveluita voi varata Kommeen Kurjen majoitustiloihin ja Tentsile-leiriin. Miten olisi vaikkapa Metsäkylpy hyvinvarustellussa Tentsile-leirissä ja sitä ympäröivässä metsässä, Kangoo Jumps ® -pompputunti tai ”kengurukenkien” vuokraus, kalevalainen jäsenkorjaus tai äänimaljarentoutus? Uutuutena tarjolla talo- ja mökkimajoituksen yhteydessä on saatavilla myös refleksologinen rentoutushoito!

Lue lisää hyvinvointipalveluista täältä.

Matkaparkki asuntoautolle rauhallisessa pihassa eli ”hyvän palvelun puskaparkki”

Kommeen Kurjen pihaan mahtuu hyvin rauhaa rakastavan retkueen asuntoauto tai -vaunu ”hyvän palvelun puskaparkkiin”. Kommee Kurki ei ole virallinen leirintäpaikka karavaanareille, vaan olemme muokanneet pihan suojaisan nurkkauksen nuotiopaikkoineen yhden asuntoauton tarpeisiin. Myös lemmikit voivat tulla tähän matkaparkkiin.

Paikkahinta on 25 €/yö, ja se sisältää valosähkön sekä veden täytön. Lisäksi on mahdollista varata saunavuoro persoonallisessa kärrysaunassa hintaan 30 €/h tai laittaa makkaranpaistoa varten nuotiotulet, nuotiopuut 5 €/kerta (metsäpalovaroitusvaraus). Lue lisää matkaparkistamme tästä, ja varaa netissä tai suoraan soittamalla p. 050 378 9208. Matkaparkkimme on saatavilla kesäkuun alusta syys-lokakuulle.

Ja miksette käyttäisi samalla erikoista mahdollisuutta loikoilla päivällä privaatissa puumajoitteessa? Lepohetki puuteltassa klo 12-15 maksaa alk. 39 €, ja se sisältää nuotiomahdollisuuden nokipannukahvitarvikkeineen (metsäpalovaroitusvaraus). Leirissä on kaksi puutelttaa aina samalla porukalle, ja yhteen puutelttaan mahtuu kerrallaan 1-3 aikuista tai 2 aikuista ja 1-2 lasta. Lue lisää puumajoitusleiristä Puumajoitus-sivulta.

Hinnat sisältävät alv:n. Voit varata lisäpalvelut Johku-kaupassamme, tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi.

Verkkokaupassa valikoituja suosikkituotteitamme

Kommee Kurki Shop -verkkokaupasta löytyy tuotteita, joita myös itse käytämme ja joita myymme ilolla muillekin.

Haluamme tuoda esiin myös muiden myymiä tuotteita ja palveluita, joihin olemme itsekin olleet tyytyväisiä. Nämä ovat esillä Suosittelemme-sivulla. Mukana on kaikenlaista kiinnostavaa väritettävistä lintukirjoista kauneushoitolapalveluihin. Osa suosittelemistamme tuotteista ja palveluista voivat olla affiliate-kumppanuuksia, mutta pääosin suositukset ovat osa tuttujen pienyrittäjien tarjontaa.

Call Now Button