Kommeella Kurjella on kommee palvelutarjonta

Lisäämme tarjontaamme luontopalveluita vähitellen. Tilan isäntä Jani Hanhijärvi on auktorisoitu matkailuopas, ja hän on ollut mm. kehittämässä Ritajärven luonnonsuojelualueen reitistöä. Tällä hetkellä Janin opaspalvelut ovat sovittavissa erikseen. Voit tiedustella opastuksia sähköpostitse: info@kommeekurki.fi.

Kommee Kurki Shop -verkkokaupasta löytyy tuotteita, joita myös itse käytämme ja joita myymme ilolla muillekin. Tällaisia ovat esimerkiksi vedetön luomu kehäkukkavoide ja koko perheen elinvoimaa tukevan villiravintosarjan tuotteet.

Haluamme tuoda esiin myös muiden myymiä tuotteita ja palveluita, joihin olemme itsekin olleet tyytyväisiä. Nämä ovat esillä Suosittelemme-sivulla. Sieltä löydät esimerkiksi kuvalinkin, jota seuraamalla saat 5 % alennusta ostaessasi oman Tentsile-puumajoitteen. Mukana on kaikenlaista kiinnostavaa väritettävistä lintukirjoista kauneushoitolapalveluihin. Osa suosittelemistamme tuotteista ja palveluista ovat affiliate-kumppanuuksia kun taas osa on tuttujen pienyrittäjien tarjontaa.

Kommee Kurki tarjoaa myös viestintäpalveluja

Majoituspalveluiden tarjoamisen lisäksi Kommeen Kurjen yrittäjä Anja Hanhijärvi tekee mm. nettisivuja, sisällöntuotantoa ja oikolukutöitä. Lue lisää palveluista Markkinointipalvelut-sivulta. Anjan sydäntä lähellä ovat toiset mikro- ja pienyrittäjät, joiden aika ei millään riitä kaikkien hommien hoitamiseen itse. Ota yhteyttä, et tietenkään sitoudu tilaamiseen!

 

Call Now Button