Luonto- ja opastuspalveluita

MäntymetsääEllivuoressa_KuvaJaniHanhijärvi

Palveluihimme kuuluvat luontoreittien suunnittelu ja konsultointi sekä kartta- ja infotaulumateriaalien suunnittelu- ja taittotyöt. Tilan isäntä Jani Hanhijärvi on aluetieteilijä sekä auktorisoitu matkailuopas, jolla on laaja kokemus ja hyvä näkemys luonnon erikoispiirteiden markkinoinnillisesta hahmottamisesta. Jani on mm. suunnitellut Ellivuoren ja Pirunvuoren alueen uudet luontoreitit yhteistyössä Ellivuori Resortin toimijoiden kanssa, sekä kehittänyt Ritajärven luonnonsuojelualueen reitistöä ja ollut laatimassa alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Em. työt on toteutettu Sastamalan kaupungin hallinnoimina vuosina 2015-2020.

Lue lisää Ellivuoren alueen luontoreiteistä tästä.

Lue lisää Ritajärven luonnonsuojelualueesta Visit Sastamalan sivuilta.

Lue Ritajärven hoito- ja käyttösuunnitelma tästä.

Lisäämme tarjontaamme Kommeen Kurjen luonto- ja opastuspalveluita vähitellen. Tällä hetkellä Janin opaspalvelut ovat sovittavissa erikseen.

Voit tiedustella luontoreittien suunnittelua ja Sastamalan alueella toteutettavia opastuksia sähköpostitse: info@kommeekurki.fi.


Perusparkki asuntoautolle rauhallisessa pihassa eli “hyvän palvelun puskaparkki”

Kommeen Kurjen pihaan mahtuu hyvin rauhaa rakastavan retkueen asuntoauto tai -vaunu “hyvän palvelun puskaparkkiin”. Kommee Kurki ei ole virallinen leirintäpaikka karavaanareille, mutta olemme räätälöineet palvelujamme niin, että voimme tarjota paikan yhdelle asuntoautolle. Myös lemmikit voivat tulla tähän pihaparkkiin.

Paikkahinta on 25 €/yö, ja se sisältää valosähkön sekä veden täytön. Lisäksi on mahdollista varata saunavuoro persoonallisessa kärrysaunassa hintaan 15 €/h tai laittaa makkaranpaistoa varten nuotiotulet, nuotiopuut 5 €/kerta (metsäpalovaroitusvaraus).

Siirry varaamaan tästä.

Ja miksette käyttäisi samalla erikoista mahdollisuutta loikoilla päivällä privaatissa puumajoitteessa? Lepohetki puuteltassa klo 12-15 maksaa 35 €, ja se sisältää nuotiomahdollisuuden nokipannukahvitarvikkeineen (metsäpalovaroitusvaraus). Puutelttaan mahtuu kerrallaan 1-3 aikuista tai 2 aikuista ja 1-2 lasta. Lue lisää puumajoitusleiristä Puumajoitus-sivulta.

Hinnat sisältävät alv:n. Varaa lisäpalvelut ostoskortin Lisätietoja-kohdassa, ja maksa ne paikan päällä tasarahalla tai kortilla.


Verkkokaupassa valikoituja suosikkituotteitamme

Kommee Kurki Shop -verkkokaupasta löytyy tuotteita, joita myös itse käytämme ja joita myymme ilolla muillekin. Tällaisia ovat esimerkiksi vedetön luomu kehäkukkavoide ja koko perheen elinvoimaa tukevan villiravintosarjan tuotteet.

Haluamme tuoda esiin myös muiden myymiä tuotteita ja palveluita, joihin olemme itsekin olleet tyytyväisiä. Nämä ovat esillä Suosittelemme-sivulla. Sieltä löydät esimerkiksi kuvalinkin, jota seuraamalla saat 5 % alennusta ostaessasi oman Tentsile-puumajoitteen. Mukana on kaikenlaista kiinnostavaa väritettävistä lintukirjoista kauneushoitolapalveluihin. Osa suosittelemistamme tuotteista ja palveluista ovat affiliate-kumppanuuksia kun taas osa on tuttujen pienyrittäjien tarjontaa.


Kommee Kurki tarjoaa viestintäpalveluja

Majoituspalveluiden tarjoamisen lisäksi Kommeen Kurjen yrittäjä Anja Hanhijärvi tekee mm. nettisivuja, sisällöntuotantoa ja oikolukutöitä. Lue lisää palveluista Markkinointipalvelut-sivulta. Anjan sydäntä lähellä ovat toiset mikro- ja pienyrittäjät, joiden aika ei millään riitä kaikkien hommien hoitamiseen itse. Ota yhteyttä, ja pyydä ilmainen kartoitustapaaminen tai -puhelu!

 

Call Now Button