Tentsile-majoitus puuteltassa
privaatissa leirissä, upeassa äänimaisemassa

Tule seuraamaan kurkien ja kumppaneiden pesintäpuuhia ja ihmettelemään kommeeta äänimaailmaa!

Lintujärven rantamilla, Kommeen Kurjen mailla Sastamalassa voit kokea ainutlaatuisen glamping-luontoelämyksen nukkumalla puiden väliin pingotetussa Tentsile-puuteltassa, privaatin leirimme Tentsile Stingray -puumajoitteessa. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta nukkua, kun voit ihailla luonnon värien muuttumista makuupussisi lämmössä makoillen. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä, ja sadesuojuksen alla olet tuulen- ja sateensuojassa. Tentsilestä ja leirin nuotiopaikalta on ihanaa seurailla lintujärvellä pesivien kurkien ja laulujoutsenten touhuja sekä kuunnella luonnon komeaa konserttia. Nuotiopaikalta näet selkeällä säällä myös upean tähtitaivaan sitten loppukesän öiden tummuessa.

Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus on Pirkanmaan ensimmäinen puutelttailukohde, jo vuodesta 2018 lähtien. Vuodesta 2023 alkaen leiri on myös virallinen Tentsile Experience Camp. Tervetuloa nauttimaan luonnosta ja hienosta elämyksestä puussa telttaillen!

Paras lahja koskaan! Sain tämän hienon kokemuksen lahjaksi vaelluskaverilta. Seuraksi pääsi se parempi puolisko. Ihana rauha (ok – paitsi ne linnut mutta nehän kuuluu asiaan) ja tunnelma.

A & P, 9.6.2023
 • Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva Jani Hanhijärvi
 • Visit_Tampere_Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva_Laura_Vanzo
 • Visit_Tampere_Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva_Laura_Vanzo
 • Visit_Tampere_Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva_Laura_Vanzo
 • Visit_Tampere_Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva_Laura_Vanzo
 • Visit_Tampere_Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva_Laura_Vanzo
 • Tentsile-puutelttaleiri Kommee Kurki, Sastamala. Majoitus puussa. Kuva Jani Hanhijärvi

Kommeen Kurjen Tentsile-majoitus puussa on myös äänimaisemallinen elämys

Rauhallinen Tentsile-majoituksemme sijaitsee lähellä Hanhijärvi-lintujärveä, aivan luonnonsuojelualueen reunalla. Lintujärven hetteiköillä viihtyvät kurjet vastaavat upean konsertin pääsoundista, käki kukkuu väliääniä, ja pikkulinnut laulelevat taustalla.

Puumajoitteessa on mukavaa myös loikoilla luontoa seuraten ja rauhoittaa mieli kaikesta kiireestä ja arjen haasteista. Varaa siis aikaa jo iltapäivästä lähtien ja pidä aamu kiireettömänä, jotta saat elämyksestä kaiken irti ja ehdit myös nukkua riittävästi!

Puumajoiteleiri sijaitsee levollisessa paikassa n. 200 metrin päässä asuinrakennuksesta, eikä siihen ole näköyhteyttä pihasta.

Vieraat otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja opastetaan paikalle. Samalla käymme läpi puumajoitukseen kuuluvat fasiliteetit. Jos emme jostain syystä huomaa kun tulette pihaan, meidät löytää ruskeasta tiilitalosta.

Sastamalaan, Vammalan rautatieasemalle, voi saapua myös junalla Tampereen tai Porin suunnalta, joten ota vaikka polkupyörät mukaan ja polkaise halki kaupungin ja maaseudun. Lue pyöräilijäystävällisistä palveluistamme täältä.

Olemme myös sateenkaariystävällinen majapaikka ja osa We Speak Gay -yhteisöä. Lue vastuullisuustietojamme tarkemmin täältä.

Lemmikkieläimet eivät ikävä kyllä voi tulla puumajoitukseen. Vaikka kaikki sujuisi muutoin hyvin, puuteltan päällipinta voi rikkoutua esim. kynsistä, ja eläimen pitkäaikainen oleilu leirissä saattaa houkutella paikalle hirvikärpäsiä, joita leirissä ei toistaiseksi ole ollut.

Kommeen Kurjen Tentsile-majoitus on saatavilla 1.5.-30.9.

Jos olet saanut lahjakortin puumajoitukseen, tarkista varauskalenterista saatavuus ja varaa soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi

Jos sinulta jäi käyttämättä lahjakortti kaudella 2023, ota yhteyttä niin mietitään mahdollisuuksia lahjakortin käyttöön.

Tentsile-leiripaikka omassa rauhassa pariskunnille, perheille ja pienille tyky-porukoille

Kommeen Kurjen puutelttaleirissä on kaksi Tentsile-puumajoitetta. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiseen puumajoitusleiriimme mahtuu 6 aikuisen porukka tai jopa 6-lapsinen suurperhe!

Tentsile Stingray 3G-puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle 180 cm korkeuteen (pohjan keskikorkeus), ja toinen puuteltta on matalalla. Korkealla olevaan telttaan kuljetaan pohjan keskellä olevan aukon kautta narutikkaita pitkin. Matalalla olevaan majoitteeseen on kulku päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsevät myös he, joiden ei syystä tai toisesta ole mahdollista turvallisesti kivuta korkeammalle. Tähän matalalla olevaan puutelttaan voikin tulla turvallisesti myös vähän pienempien lasten kanssa. Ja miksei mukaan tulisi vaikka iäkkäämmät isovanhemmat tai se ystävä, joka ei pysty kiipeämään narutikkaita pitkin?

Molemmat puuteltat ovat siis käytössä vain ja ainoastaan teidän seurueellanne! Etuna kahdessa majoitteessa on myös se, että jos nukkuminen yhdessä majoitteessa osoittautuu haastavaksi nukkujien liikehtimisen tms. vuoksi, voikin osa porukasta siirtyä toiseen majoitteeseen jatkamaan uniaan rauhallisemmin.

Jos kaipaatte elämyksen kylkeen muuta ohjelmaa kuin leirissä rentoilua, on mahdollista varata yhteistyökumppaniltamme Metsäkylpy, syvärentouttava äänimaljahoito tai reippaampaan menoon vaikka vuokrata Kangoo Jumps -kengät. Palvelut ovat varattavissa ohjaajan/hoitajan saatavuuden mukaan.

Lapsille on Kommeen Kurjen pihassa leikkitilaa, ja energiaa voivat tulla purkamaan painorajattomalle trampoliinille myös aikuiset!

Grillattiin makkaroita ja saunottiin kärryssä. Nähtiin ja kuultiin monenlaisia tirppoja ja lintusia. Nukuttiin kuin pienet porsaat. Ihana reissu!

T, H & H, 9.9.2023

Nukuimme hyvin ja pitkään… Eilen illalla nautimme leirissä kurkien kiikaroinnista ja kävimme ottamassa kuumat kärrysaunan löylyt. Aivan ihana elämys koko perheelle.

A, A, N & N, 20.7.2021

Me leijutaan. Mykistävä näkymä kurkikosteikolle, jossa 6 paria ja 2 poikasta havaintojen mukaan. Mieletön äänimaisema. Hiljaiseksi vetää. Kiitos ja kumarrus.

T & J, 15.6.2020

Luonnonäänet ja -tuoksut saavat ajan pysähtymään. Ystävällinen palvelu ja ihanat yksityiskohdat saivat tuntemaan olon arvokkaaksi. Iso kiitos ja vahva suositus.

S, 13.7.2019

Puumajoitusleirimme ja matalalla oleva puuteltta soveltuvat pienin muutoksin ja lisäyksin myös seikkailuhenkiselle liikuntarajoitteiselle retkeilijälle!

Leirissä on majoittunut Matrocks Oy:n esteettömyyskartoittaja kahden avustajansa kanssa, ja paikka on todettu riittävän toimivaksi silloin, jos käytössä on sekä maastopyörätuoli että tavallinen pyörätuoli, ja vieraan tarpeesta riippuen 1-2 avustajaa. Puuteltan korkeus tarkistetaan sopivaksi tulon yhteydessä, ja WC rakennetaan pressuseinillä luontoäidin huomaan puiden väliin. Toistaiseksi mukana tulisi olla oma, itselle soveltuva WC-astia, sillä varsinainen palvelukokonaisuus on vielä työn alla. Käsienpesu hoituu matalalla olevan pöydän päällä tai tarvittaessa syliin laitettavassa vadissa. Huomioithan, että pyörätuolia käyttävät voivat valita luonnollisesti myös Tentsile-lepohetken!

Tentsile-puumajoituksen hinnasto

 • 1 hlö: 109 €/vrk
 • 2 hlö: 139 €/vrk
 • 3 hlö: 169 €/vrk
 • 4 hlö: 199 €/vrk
 • 5 hlö: 229 €/vrk
 • 6 hlö: 259 €/vrk
  • HUOM! Suurperheen etu: Kun varaat 2 aikuiselle ja 5-6 lapselle, tee varaus 6 henkilön määrällä. Tällöin maksatte siis leirin maksimihinnan 259 €/vrk.
  • HUOM! Molemmissa teltoissa tulisi turvallisuuden vuoksi olla lasten kanssa yksi aikuinen tai tarpeeksi iso lapsi nuorempien kanssa.
 • Lepohetki puumajoitteessa klo 12-15 on kolmen tunnin rentoutumisjakso: 39 €/1-3 hlö, 59 €/4-6 hlö
 • voit vuokrata kolmen vuodenajan makuupussin ja makuupussilakanan: 15 €/hlö (saatavilla 3 makuupussia)
 • voit lainata tyynyn etukäteen pyytämällä
 • saunomismahdollisuus persoonallisessa Bedford-kärrysaunassa sis. pyyhkeet: 30 €/1,5h (saunaan mahtuu kerralla 2-3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta)
 • yksinkertainen mutta herkullinen aamiaiskori: 9,50 €/hlö
 • metsäpalovaroituksen aikana vuokraamme retkikeitintä sis. spriin ja loppupesut: 10 €
 • HUOM! Tutustu Tentsile-majoituksen varusteisiin ja sääntöihin.
 • HUOM! Tentsile-majoituksen peruutus- ja muutosehdot: Tämän sivuston kautta tehdyn puumajoitusvarauksen voi perua ilman kuluja sähköpostitse vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua. 1-6 päivää ennen varauksen alkua perutuista varauksista laskutamme 50 % varaussummasta. Varauksen ajankohtaa voidaan muuttaa ilmaiseksi mieluiten saman kauden aikana saatavuuden mukaan. Ajankohdan muutos pyydetään tehtäväksi puumajoitukseen viimeistään 1 vrk ennen alkuperäistä tulopäivää. Puumajoitusvarauksen kohdalla pätee lisäksi se, että ukonilman tai myrskyn uhatessa otamme tulopäivänä asiakkaaseen yhteyttä ja käsittelemme asian tapauskohtaisesti.
 • Lue varaus- ja peruutusehdot kokonaan täältä

Jos laitat puumajoituskuvia sosiaaliseen mediaan, kiitos jos käytät
#kommeekurki #tentsile #visitsastamala #treetentfinland

Lahjakortit Tentsile-puutelttaelämykseen

Anna lahjaksi unohtumaton luontoelämys metsän siimeksessä joko puutelttamajoitukseen tai kolmen tunnin lepohetkeen. Voit ostaa oikean kokoisen lahjakortin helposti suoraan tästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse kuvana, ja heinäkuun lopusta lähtien ostetut lahjakortit ovat automaattisesti voimassa seuraavan kauden loppuun asti.

Neuvothan lahjan saajaa varaamaan sopiva ajankohta mahdollisimman pian, jotta mieleinen yöpymisaika telttamajoitukseen puussa järjestyy.

Voit valita lahjakortin yhteyteen myös lisäpalveluita kuten aamiaiskorin ja saunomisen kärrysaunassa.

Miten lahjakortti toimii?

 • Valitse sopivan suuruinen lahjakortti.
 • Kerro ostoskorin yhteydessä olevassa lisätietokohdassa myös saajan nimi sekä sähköpostiosoite johon lahjakorttikuvan voi lähettää (lähetetäänkö sinulle vai suoraan saajalle?)
 • Lähetämme lahjakorttikuvan yleensä vielä samana päivänä.
 • Lahjakortissa on nettiosoite, josta lahjan saajan kannattaa lukea puumajoituksen tiedot.
 • Lahjakortin saaja tekee varauksen soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi. 
 • Puutelttaleiri on saatavilla 1.5.-30.9.
Katso video Kommeen Kurjen Tentsile-leiristä YouTubessa.

Aamiaiskori tilauksesta

Lisäpalveluna voit tilata etukäteen aamupalan. Aamiaiskorin voi hakea sovittuna aikana (klo 8.00 alkaen) puutelttaleirin läheltä. Näin saatte heräillä uuteen päivään kaikessa rauhassa oman retkikuntanne kesken. Yksinkertainen mutta maittava aamiainen maksaa 9,50 €/hlö. Aamiaiskori räätälöidään toiveiden mukaan seuraavista tai vastaavista tarvikkeista:

 • Termarikahvi ja/tai -tee ja maito & sokeri
 • Riisipiirakka/voisarvi
 • Leipäjuustoa/luomubanaania
 • Mehua ja namunen

Kerro, jos tarvitset gluteenittoman/vegaanisen/maidottoman/jne. vaihtoehdon. Mahdollisuuksien mukaan pyritään tietysti täyttämään myös lisätoiveita!

Kommeen Kurjen Tentsile-majoitus, aamiaiskori

Saunominen persoonallisessa kärrysaunassa kruunaa illan!

Lisäpalveluna Tentsile-majoitukseen voit tilata etukäteen saunomisen, joka on mahtava lisä myös puumajoituslahjakortin yhteyteen.

Kärrysauna on rakennettu vanhan Bedford-kuormurin lavan rungon päälle, ja siinä on pieni oleskelutila. Saunassa voi tarvittaessa vaikka ladata puhelimet, sillä siellä on sähkö, ja peseytymään pääsee saunan puolella suihkussa.

Saunaan mahtuu mukavasti 2 tai 3 aikuista kerrallaan.

Saunan voi varata valmiiksi sovittuun aikaan lämmitettynä 30 € hintaan. Hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat sekä saunajuomaksi kivennäisvettä.

Kokeiluun otamme kaudelta 2024 lähtien myös mahdollisuuden saunan itse lämmittämiseen, jolloin hinta ilman em. lisäpalveluita on 15 € sisältäen toki puut.

Saunavuoron kesto on max 1,5 tuntia.

Tentsile-majoitus Pirkanmaalla Sastamalassa, saunominen kärrysaunassa kruunaa puumajoituselämyksen!
Valitse tuotteita Kommee Kurki Shopista majoitusvarauksen tai lahjakorttioston yhteydessä ilman toimituskuluja - siirry tästä verkkokauppaan
Liity Kommeen Kurjen auraan ja tilaa uutiskirje tästä - saat lahjaksi -10 prosentin etukoodin majoitukseen.

Tiedustelut: info@kommeekurki.fi tai puhelimitse p. 050 378 9208

 

Call Now Button