Tentsile-majoitus puuteltassa privaatissa leirissä, upeassa äänimaisemassa

Lintujärven rantamilla, Kommeen Kurjen mailla Sastamalassa voit kokea ainutlaatuisen glamping-luontoelämyksen nukkumalla puiden väliin pingotetussa Tentsile-puuteltassa, privaatin leirimme Tentsile Stingray -puumajoitteessa. Kirkkaina öinä et tosin ehkä malta nukkua, kun voit ihailla luonnon värien muuttumista makuupussisi lämmössä makoillen. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä, ja sadesuojuksen alla olet tuulen- ja sateensuojassa. Tentsilestä ja leirin nuotiopaikalta on ihanaa seurailla lintujärvellä pesivien kurkien ja laulujoutsenten touhuja sekä kuunnella luonnon komeaa konserttia.

Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus on Pirkanmaan ensimmäinen puutelttailukohde, jo vuodesta 2018 lähtien. Tervetuloa nauttimaan luonnosta ja hienosta elämyksestä!

 • Tentsile-leiri Kommee Kurki, Sastamala. Kuva Jani Hanhijärvi
 • Visit_Tampere_Komme_Kurki_Laura_Vanzo
 • Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_BB_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-6
 • Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_BB_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-45
 • Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_BB_Tentsile
 • Visit_Tampere_Kommee_Kurki_cosy_B&B_Tentsile-Glamping_Laura_Vanzo-13
 • Tentsile-leiri Kommee Kurki, Sastamala. Kuva Jani Hanhijärvi

Kommeen Kurjen Tentsile-puumajoitus on myös äänimaisemallinen elämys. 

Rauhallinen Tentsile-puumajoituksemme sijaitsee lähellä Hanhijärvi-lintujärveä, aivan luonnonsuojelualueen reunalla. Lintujärven hetteiköillä viihtyvät kurjet vastaavat upean konsertin pääsoundista, käki kukkuu väliääniä, ja pikkulinnut laulelevat taustalla.

Puumajoitteessa on mukavaa myös loikoilla luontoa seuraten ja rauhoittaa mieli kaikesta kiireestä ja arjen haasteista. Varaa siis aikaa jo iltapäivästä lähtien ja pidä aamu kiireettömänä, jotta saat elämyksestä kaiken irti ja ehdit myös nukkua riittävästi!

Puumajoiteleiri sijaitsee levollisessa paikassa n. 200 metrin päässä asuinrakennuksesta, eikä siihen ole näköyhteyttä pihasta.

Vieraat otetaan henkilökohtaisesti vastaan ja opastetaan paikalle. Samalla käymme läpi puumajoitukseen kuuluvat fasiliteetit. Jos emme jostain syystä huomaa kun tulette pihaan, meidät löytää ruskeasta tiilitalosta.

Sastamalaan, Vammalan rautatieasemalle, voi saapua myös junalla Tampereen tai Porin suunnalta, joten ota vaikka polkupyörät mukaan ja polkaise halki kaupungin ja maaseudun. Lue pyöräilijäystävällisistä palveluistamme täältä.

Olemme myös sateenkaariystävällinen majapaikka ja osa We Speak Gay -yhteisöä. Lue vastuullisuustietojamme tarkemmin täältä.

Jos olet saanut lahjakortin puumajoitukseen, tarkista varauskalenterista saatavuus ja varaa soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi

Jos sinulta jäi käyttämättä lahjakortti kaudella 2021, ota yhteyttä niin mietitään mahdollisuuksia lahjakortin käyttöön.

Kommeen Kurjen Tentsile-majoitus on saatavilla 1.5.-30.9.2022.

Tentsile-leiripaikka omassa rauhassa pariskunnille, perheille ja pienille tyky-porukoille

Kommeen Kurjen puutelttaleirissä on kaksi Tentsile-puumajoitetta. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiseen puumajoitusleiriimme mahtuu peräti 6 aikuisen porukka tai jopa 6-lapsinen suurperhe!

Tentsile Stingray 3G-puuteltta on pingotettu upealle maisemapaikalle 180 cm korkeuteen (pohjan keskikorkeus), ja toinen puuteltta on matalalla. Korkealla olevaan telttaan kuljetaan pohjan keskellä olevan aukon kautta narutikkaita pitkin. Matalalla olevaan majoitteeseen on kulku päädyn isosta vetoketjuaukosta, joten sisälle pääsevät huomattavasti helpommin myös he, joiden ei syystä tai toisesta ole mahdollista turvallisesti kivuta korkeammalle. Tähän matalalla olevaan puutelttaan voikin tulla turvallisesti myös vähän pienempien lasten kanssa. Ja miksei mukaan tulisi vaikka iäkkäämmät isovanhemmat tai se ystävä, joka ei pysty kiipeämään narutikkaita pitkin?

Molemmat puuteltat ovat siis käytössä vain ja ainoastaan teidän seurueellanne! Etuna kahdessa majoitteessa on myös se, että jos nukkuminen yhdessä majoitteessa osoittautuu haastavaksi nukkujien liikehtimisen tms. vuoksi, voikin osa porukasta siirtyä toiseen majoitteeseen jatkamaan uniaan rauhallisemmin.

Kokemuksia Kommeen Kurjen Tentsile-majoituksesta

Tiedote Tentsile-majoitusvieraillemme

Vieraidemme terveys ja turvallisuus on meille ykkösasia. Jos saat hengitystieoireita ennen puumajoitusvaraustasi, ota yhteyttä p. 050 378 9208 niin katsotaan teille uusi aika ilman veloitusta muutoksesta. Ethän käytä puuteltan desinfiointiin omia aineitasi; me desinfioimme sopivilla aineilla kosketusalttiit pinnat niin leiripaikalla kuin kärrysaunalla aina ennen uusien vieraiden saapumista.

Puumajoitusleirimme ja matalalla oleva puuteltta soveltuvat pienin muutoksin ja lisäyksin myös seikkailuhenkiselle liikuntarajoitteiselle retkeilijälle!

Leirissä on majoittunut Matrocks Oy:n esteettömyyskartoittaja kahden avustajansa kanssa, ja paikka on todettu riittävän toimivaksi silloin, jos käytössä on sekä maastopyörätuoli että tavallinen pyörätuoli, ja vieraan tarpeesta riippuen 1-2 avustajaa. Puuteltan korkeus tarkistetaan sopivaksi tulon yhteydessä, ja WC rakennetaan pressuseinillä luontoäidin huomaan puiden väliin. Toistaiseksi mukana tulisi olla oma, itselle soveltuva WC-astia, sillä varsinainen palvelukokonaisuus on vielä työn alla. Käsienpesu hoituu matalalla olevan pöydän päällä tai tarvittaessa syliin laitettavassa vadissa. Huomioithan, että pyörätuolia käyttävät voivat valita luonnollisesti myös Tentsile-lepohetken!

Tentsile-puumajoituksen hinnasto 2022

 • 1 hlö: 119 €/vrk
 • 2 hlö: 149 €/vrk
 • 3 hlö: 179 €/vrk
 • 4 hlö: 209 €/vrk
 • 5 hlö: 239 €/vrk
 • 6 hlö: 269 €/vrk
  • HUOM! Suurperheen etu: Kun varaat 2 aikuiselle ja 5-6 lapselle, tee varaus 6 henkilön määrällä. Tällöin maksatte siis leirin maksimihinnan 269 €/vrk.
  • HUOM! Molemmissa teltoissa tulisi turvallisuuden vuoksi olla lasten kanssa yksi aikuinen tai tarpeeksi iso lapsi nuorempien kanssa.
 • Lepohetki puumajoitteessa on klo 12-15 kolmen tunnin rentoutumisjakso: 45 €/1-3 hlö, 75 €/4-6 hlö
 • voit vuokrata kolmen vuodenajan makuupussin ja makuupussilakanan: 15 €/hlö (saatavilla 3 makuupussia)
 • paikan päällä voit vuokrata tyynyn: 3 €/hlö
 • saunomismahdollisuus persoonallisessa kärrysaunassa sis. pyyhkeet: 30 €/1,5h (saunaan mahtuu kerralla 2-3 aikuista tai 2 aikuista ja 2 lasta)
 • yksinkertainen mutta herkullinen aamiaiskori: 9,50 €/hlö
 • metsäpalovaroituksen aikana vuokraamme retkikeitintä sis. spriin ja loppupesut: 10 €
 • HUOM! Tutustu puumajoituksen varusteisiin ja sääntöihin.
 • HUOM! Puumajoituksen peruutus- ja muutosehdot: Tämän sivuston kautta tehdyn puumajoitusvarauksen voi perua ilman kuluja sähköpostitse vähintään 7 päivää ennen varauksen alkua. 1-6 päivää ennen varauksen alkua perutuista varauksista laskutamme 50 % varaussummasta. Varauksen ajankohtaa voidaan muuttaa ilmaiseksi saman kauden aikana saatavuuden mukaan. Ajankohdan muutos pyydetään tehtäväksi puumajoitukseen viimeistään 1 vrk ennen alkuperäistä tulopäivää. Puumajoitusvarauksen kohdalla pätee lisäksi se, että ukonilman tai myrskyn uhatessa otamme tulopäivänä asiakkaaseen yhteyttä ja käsittelemme asian tapauskohtaisesti.
 • Lue varaus- ja peruutusehdot kokonaan täältä

Jos laitat puumajoituskuvia sosiaaliseen mediaan, kiitos jos käytät
#kommeekurki #tentsile #visitsastamala

Lahjakortit Tentsile-puumajoitukseen

Anna lahjaksi unohtumaton luontoelämys metsän siimeksessä joko puumajoitukseen tai kolmen tunnin meditointihetkeen. Voit ostaa oikean kokoisen lahjakortin helposti suoraan tästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse kuvana.

Neuvothan lahjan saajaa varaamaan sopiva ajankohta mahdollisimman pian, jotta mieleinen yöpymisaika järjestyy.

Voit valita lahjakortin yhteyteen myös lisäpalveluita kuten aamiaiskorin ja saunomisen kärrysaunassa.

Miten lahjakortti toimii?

 • Valitse sopivan suuruinen lahjakortti.
 • Kerro ostoskorin yhteydessä olevassa lisätietokohdassa myös saajan nimi sekä sähköpostiosoite johon lahjakorttikuvan voi lähettää (lähetetäänkö sinulle vai suoraan saajalle?)
 • Lähetämme lahjakorttikuvan yleensä vielä samana päivänä.
 • Lahjakortissa on nettiosoite, josta lahjan saajan kannattaa lukea puumajoituksen tiedot.
 • Lahjakortin saaja tekee varauksen soittamalla p. 050 378 9208 tai sähköpostitse info@kommeekurki.fi. 
 • Puumajoiteleiri on saatavilla 1.5.-30.9.2022 sekä jälleen kaudella 2023.

Aamiaiskori tilauksesta

Lisäpalveluna voit tilata etukäteen aamupalan. Aamiaiskorin voi hakea sovittuna aikana (klo 8.00 alkaen) puumajoitteen läheltä. Näin saatte heräillä uuteen päivään kaikessa rauhassa oman retkikuntanne kesken. Yksinkertainen mutta maittava aamiainen maksaa 9,50 €/hlö. Aamiaiskori räätälöidään toiveiden mukaan seuraavista tai vastaavista tarvikkeista:

 • Termarikahvi ja/tai -tee ja maito & sokeri
 • Riisipiirakka/voisarvi
 • Leipäjuustoa/luomubanaania
 • Mehua ja namunen

Kerro, jos tarvitset gluteenittoman/vegaanisen/maidottoman/jne. vaihtoehdon. Mahdollisuuksien mukaan pyritään tietysti täyttämään myös lisätoiveita!

Kommeen Kurjen Tentsile-majoituksen aamiainen

Tiedustelut: info@kommeekurki.fi tai puhelimitse p. 050 378 9208

 

Call Now Button